Klantenbeoordelingen

 • Vest Kristy Snepvanger

  Erg mooi materiaal en afgewerkt! Vest is zit ook heel lekker, in een woord prachtig vest! Wel jammer dat de levertijd wel erg lang duurde, vandaar 4 sterren.
  15-7-2020
 • Hadcover woofwear

  Super leuke spullen hier wel jammer dat er geen duidelijke levertijd word aangegeven want tik wacht al best lang op mijn cap cover. Ik hoop dat hij snel binnen gaat komen!
  24-5-2020
 • Super service!!

  Super goede service en heel klantvriendelijk! Er moest een aanpassing gedaan worden in mijn bestelling, hier werd direct voor gezorgd en ik kreeg het geld gelijk gecrediteerd. Daarnaast ook hele snelle reactie op vragen. Heel tevreden!
  3-8-2019
 • Eventing shirt

  Snelle reactie op e-mails bij vragen. Zeer klantvriendelijk. Goede hulp bij het kiezen van de juiste maat van het shirt. Snelle levering. Zeer tevreden!
  5-12-2018
 • Airjacket

  Wederom weer super snelle reactie en service zoals we inmiddels gewend zijn van Kim. Ontzettend bedankt voor je eerlijk advies en we zijn super blij met het tweedehands Airjacket!
  29-4-2017
 • Service

  Super goede service en heel klantvriendelijk! Er moest een aanpassing gedaan worden aan mijn bestelling en hier werd direct voor gezorgd en rekening mee gehouden! Pasvormen zitten ook goed! Ik schrijf normaal nooit recensies, maar ik vond dat ze het hier zeker en vast verdienen!
  24-4-2017
 • Super service!!

  Ik kreeg gratis een set peesbeschermers mee om te passen, hoefde geen aanbetaling te doen of niets. Vervolgens werden de bestelde peesbeschermers zelfs gratis verstuurd! Ook toen bleek dat ik per ongeluk het verkeerde huisnummer door had gegeven, werden ze gratis nóg een keer verstuurd! Echt TOP service!!!
  22-4-2017
 • Top service!

  Ik rijd zelf alleen dressuur maar ook daar zijn hier hele mooie producten voor te vinden! Top service, snelle levering en erg mooie producten!
  14-1-2017
 • Cross outfit

  Bij all eventing een volledig cross outfit bestelt welke bestaat uit beenbeschermers, een horloge en handschoenen. Zeer goede service en goede producten.
  4-9-2016
 • batterij crosshorloge

  De batterij van het crosshorloge van mijn dochter was leeg. Rondgevraagd wat het kost om de batterij te vervangen. prijzen variëren van 16 tot 25 euro. Gebeld met all eventing. Ik kreeg het antwoordapparaat maar werd binnen vijf minuten teruggebeld door Kim. Zij wilde graag de batterij van 5 euro gratis plaatsen en het horloge opnieuw sealen. Ik heb het opgestuurd en binnen drie dagen weer terug gekregen voor in totaal 11 euro. Alle lof voor Kim, super vriendelijk en op en top service. Als ik nog eens wat nodig heb, is mijn eerste keus Alle Eventing!
  30-10-2015
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *